Jump to content


Photo

 • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Korotkov

Korotkov

  Administrator

 • Administrators
 • 569 posts

Posted 16 January 2015 - 08:27 AM

LICHT OP BEWUSTZIJN


Op 27 maart 2015 gaat er een uniek  2-daags event van start onder de noemer “Licht op Bewustzijn”
De lezingen en workshops die tijdens beide dagen plaatsvinden zijn allemaal vervlochten met het thema “Licht op Bewustzijn”. De sprekers en workshopleaders zullen vanuit hun specifieke invalshoek dit thema belichten. We zijn er trots op dat we een aantal topspecialisten op dit terrein hebben weten te strikken:

 • Professor Konstantin Korotokov bekend van de GDV-Camera
 • Dr. Marcus Smieke, ontwikkelaar van de Timewaver
 • Dirk Zoutewelle vanuit zijn PNEI expertise
 • Dr. Herman Koning vanuit de biofysische geneeskunde

Bewustzijn als sleutel
Het concept dat bewustzijn een actieve rol speelt op alle fysieke gebieden is reeds bekend vanuit het onderzoek van de kwantumfysica. Ook dat bewustzijn een soort kracht is die voortdurend uit de oneindige mogelijkheden van fysieke ontwikkelingen een realiteit voortbrengt die we gezamenlijk waarnemen. Bewustzijn vormt de sleutelrol bij de communicatie met het informatieveld. Hoe we dat zichtbaar kunnen maken, dat is de essentie waar het bij dit evenement om gaat. Tevens is dit het eerste evenement dat onder de vlag van New Health Centre gaat plaatsvinden. Er is accreditatie aangevraagd bij de SNRO en KTNO.
Dit evenement belooft een unieke gelegenheid te worden, waarbij kennis kan worden gemaakt met de mogelijkheden om bewustzijnsprocessen zichtbaar te maken voor elke behandelaar die in dat veld werkzaam is.

 • De bijdragen van professor Konstantin Korotokov en Dr. Marcus Smieke zijn in het Engels;
 • Neem voor vragen en opmerkingen contact op met Sandra Bakker;
 • Het volledige programma wordt binnen een paar weken bekend gemaakt;
 • Dit evenement is een initiatief van Sijtze Verbeek, Emrik Suichies en Henk Muizelaar.

De kosten bedragen € 478,- per persoon. Voor beide dagen en is inclusief een uitgebreide lunch. Bij vroegboekingen geldt t/m 25 januari 2015 een speciaal tarief van € 433,- per persoon. U kunt uw tickets hier direct boeken, zodat u uw plaats tijdens dit unieke evenement verzekert.

http://newhealthcent...-op-bewustzijn/

Wilt u overnachten?
Dit kan bij Hotel Van Der Valk te Sneek voor een speciaal tarief:
€ 85,- per persoon, inclusief ontbijt.
U kunt uw overnachting zelf regelen via www.hotelsneek.nl, wanneer u boekt onder vermelding van *New Health Centre*.

Wilt u ook deelnemen aan het aansluitende diner-buffet op 27 maart?
Dit buffet vindt ook plaats in hotel van der Valk, de kosten van deelname zijn € 29,95. Reserveren kan via www.hotelsneek.nl, onder vermelding van *New Health Centre*.
 

Konstantin Korotkov
Prof. Konstantin Korotkov is hoogleraar natuurkunde aan de St. Petersburg Federal Research University ITMO in Rusland en senior onderzoeker bij het Sint-Petersburg Federal Research Instituut voor lichamelijke cultuur en sport.
Konstantin publiceerde meer dan 200 artikelen in vooraanstaande Russische en internationale tijdschriften op het gebied van natuurkunde en biologie. Daarnaast heeft hij 12 biofysische uitvindingen en patenten op zijn naam staan.
Bovendien is hij auteur van 9 boeken, gepubliceerd in het Russisch, Engels, Italiaans, Duits en Spaans, Dr. Korotkov is tevens voorzitter van de Unie van medische en toegepaste bio-electrography.


Marcus Schmieke
Vanuit de vele onbeantwoorde vragen tijdens zijn studies natuurkunde en filosofie is Marcus Schmieke de samenhang tussen materie en bewustzijn gaan onderzoeken. Hij werd daartoe gestimuleerd door zijn ontmoetingen met de Duitse natuurkundige Burkhard Heim die als eerste een eenvormige quantumveld theorie geformuleerd heeft die zowel de geest als het bewustzijn omvat.
Sindsdien houdt Schmieke zich bezig om Heims verklaringsmodel van het universum voor een bredere platvorm in de wetenschap toegankelijk te maken. Zijn boeken “ Das letzte Geheimnis – Naturwissenschaft und Bewusstsein“ en „Das Lebensfeld” hebben de hoekstenen gelegd voor een door hem gemotiveerde informatieveld technologie.
Naast de TimeWaver organisatie is Marcus Schmieke betrokken bij het Instituut Applied Consciousness Research (IACR) in Heidesee en gasthoogleraar bij de Dev Sanskriti Universiteit in Haridvar, India.Herman Koning
Dr. Herman Koning heeft samen met zijn vrouw Ans een centrum voor levensconforme geneeskunde, preventief medisch onderzoek en vitaliteitsbevordering.
Naast de werkzaamheden in eigen praktijk is Herman initiatiefnemer en medeoprichter van de artsenvereniging voor biofysische geneeskunde en bioinformatie therapie (ABB) en is daar bijna 10 jaar voorzitter van geweest. 
Daarnaast heeft hij nogal wat nevenactiviteiten ontplooid als redactielid van het tijdschrift voor Integrale Geneeskunde, bestuurslid MBOG, docent aan de opleiding Biofysische geneeskunde en van zijn hand zijn diverse publicaties in vakbladen verschenen.

Herman treedt regelmatig op in de media en geeft lezingen waarbij de levensconforme geneeskunde centraal staat.
 

Dirk Zoutewelle
Dirk heeft zich vanaf 1996 verdiept en bekwaamd in verschillende complementaire geneeswijzen waarbij de accenten op de klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI), Endocrinologie en de Orthomoleculaire Geneeskunde kwamen te liggen. 
Daarnaast heeft hij gedetailleerde kennis en ervaring opgedaan voor de behandeling van globale brein-disfuncties, neurodegeneratieve aandoeningen, het Aerotoxic Syndrome, verschillende vormen van kanker, ontwikkelingsstoornissen bij kinderen enz.

Deze diepgaande kennis en ervaring maken dat hij een veelgevraagd spreker is op conventies en seminars. Om zijn kennis te delen heeft hij in 2003 de “Bewust Gezond” Academie opgericht waarin gespecialiseerde opleidingen worden aangeboden.

 

http://newhealthcent...-op-bewustzijn/


 • Korotkov and Kirill Korotkov like this

Also tagged with one or more of these keywords: LICHT OP BEWUSTZIJN, Professor Konstantin Korotoko, Dr. Marcus Smieke, Timewaver, Dirk Zoutewelle, Dr. Herman Koning

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users